IniciNoticiesCulturaAvui es presenta el llibre de poesia “Versos perduts en el temps”...

Avui es presenta el llibre de poesia “Versos perduts en el temps” del poeta i rapsoda torderenc Joan Madrid.

llibre joan madridLa sala Gran del Teatre Clavé acull aquesta tarda, a partir de les 5, la presentació del llibre de poesies “Versos perduts en el temps” del poeta i rapsoda torderenc Joan Madrid. El treball és una antologia poètica que recull textos que l’autor va escriure des que estava al servei militar fins l’actualitat. La compilació pretén fer un viatge per les vivències de tota una vida, explicades amb tota la proximitat i la sensibilitat de l’autor. Escoltem Joan Madrid.

madrid contingut

Abans de la presentació del llibre, es farà una conferència sobre poetes torderencs, titulada “Tordera en la poesia”, a càrrec de la filòloga torderenca Marta Madrid i organitzada pel Cercle d’Història de Tordera. Joan Madrid ha donat més detalls de la presentació.

madrid presentacio

Recordem que la presentació de “Versos perduts en el temps” tindrà lloc avui, a les 5 de la tarda. L’antologia, que inclou un CD amb les poesies recitades, es podrà comprar aquesta tarda a la presentació al Teatre Clavé. Al final de l’acte, hi haurà un pica-pica per a tots els assistents. En l’edició del llibre hi han col·laborat el Cercle d’Història de Tordera, Ràdio Tordera i l’Ajuntament de Tordera.