IniciNoticiesCulturaEl cicle “Discovery Time”, organitzat per la Biblioteca de Tordera, activitat revolució...

El cicle “Discovery Time”, organitzat per la Biblioteca de Tordera, activitat revolució d’aquesta temporada d’estiu entre els menuts i menudes.

dicoverytimeLa Biblioteca de Tordera ha posat punt i final a una de les novetats que oferia aquest estiu, el cicle “Discovery Time”. És una programació d’activitats de ciència i descobriment per a nens i nens, que s’ha dut a terme a les tardes de dimarts i dijous del mes de juliol. Durant aquests dies, prenent sempre com a base els llibres de la biblioteca, els menuts i menudes s’han divertit combinant experiments, lectures, audiovisuals i jocs. Entre les activitats realitzades, destaquen un taller amb gossos i un laboratori artístic de la novel·la “Alícia al país de les meravelles”. La directora de la Biblioteca, Sílvia Anfrons, es mostra satisfeta amb el resultat del cicle i valora molt positivament la reacció dels nens i nenes.

balanc discovery 1

El cicle “Discovery Time” buscava treballar temes científics, a través dels llibres, però no de manera convencional sinó amb algun element sorpresa i de descobriment. Sílvia Anfrons, directora de la Biblioteca, manifesta el seu desig de poder ampliar aquest tipus d’activitats al curs vinent.

balanc discovery 2

Les activitats del cicle “Discovery Time” eren gratuïtes i estaven organitzades per la Biblioteca de Tordera.