IniciNoticiesEsportsLes entitats esportives es preparen per la festa major de Tordera 2015

Les entitats esportives es preparen per la festa major de Tordera 2015

04121Un any més la programació d’actes de la festa major de Tordera conté forces actes esportius organitzats per les diferents entitats del poble. Si ho consultem per ordre, aquest mateix dissabte tindrem la primera activitat. El torneig de voleibol platja 2×2 organitzat per el CV Tordera des de les 9:00h del matí a les pistes del darrere del parc de la Sardana. Les inscripcions ja estan tancades.

Per el diumenge 16 agost, a les 8:30h del matí, el Club Ciclista Orko Team Orkobikes organitza la II Torderenca de BTT. Enguany, la sortida serà des de la pista de Sant Andreu. A les 11:00h del matí hi haurà una exhibició de Twirling a la pista de l’amistat, i a les 18:00h de la tarda tindrem la cursa de bicicletes local organitzada per el Club Esportiu Tordera.

Una de les novetats d’aquest any és el 3×3 que organitza el CEEB Tordera per el dissabte 22 Agost en el pavelló poliesportiu. Aquell mateix dissabte a les 9:00h, al camp de futbol, hi haurà el tradicional torneig de bitlles catalanes de la festa major que enguany arriba a la XIV edició. A les 15:00h de la tarda hi haurà el torneig local de Tir al plat.

El diumenge 23 agost el primer equip del CFTordera seguirà amb un partit de pre-temporada en el municipal d’esports amb horari a concretar encara. I a les 17:00h de la tarda, al pavelló poliesportiu, el Club Bàsquet Tordera organitza el tradicional partit de festa major de 3a Catalana.

El dilluns 24 agost el camí ral acollirà un any més la tradicional carrera del cós.

Per acabar els actes esportius, el dissabte 29 agost el Club Patí Tordera organitza un torneig triangular entre la selecció andorrana i el FCBarcelona.

ÚLTIMES NOTÍCIES