IniciNoticiesComerçTordera prepara aquest dissabte una nova edició de “El comerç surt al...

Tordera prepara aquest dissabte una nova edició de “El comerç surt al carrer” amb una “shopping night”, una nit amb els comerços oberts.

shopping nightL’Ajuntament de Tordera, a través de l’Àrea de Promoció Econòmica i juntament amb l’Associació de Comerciants de Tordera Centre i de Tordera Associació de Comerços i Serveis (Taca’t de Tordera), segueix treballant en la promoció i dinamització del comerç local. En aquest sentit, ja es prepara la 3a edició del “Comerç al carrer, comerç a la fresca”, que tindrà lloc aquest dissabte, 8 d’agost de 2015. El comerç sortirà al carrer des de les 6 de la tarda fins a les 10 del vespre, a mode de “Shopping Night”. Aquest any, 88 establiments de Tordera trauran al carrer els seus productes (roba, calçats, complements, joguines, articles de papereria i regal, cosmètica, etc…), amb propostes promocionals, sortejos i descomptes. Marc Unió, regidor de Promoció Econòmica, ha explicat que aquesta iniciativa permetrà als comerços torderencs donar-se a conèixer.

shopping night

L’acció s’acompanyarà d’activitats d’animació amb l’objectiu de crear un ambient lúdic i festiu que afavoreixi el passeig i la compra a Tordera. Enguany, destaquen els espectacles de carrer de màgia, de mim, un parc d’inflables per als més petits, balls tradicionals, música dels 80, una tabalada i un sorteig de vals de compra valorat en més de 2000 €, entre d’altres. En aquesta edició, el Comerç al Carrer mantindrà el seu àmbit d’actuació i es preveu ubicar parades als carrers: Camí Ral (des de la Cooperativa Agrària fins a la cruïlla amb el Carrer Folch i Torres), Carrer Sant Ramon, Carrer Ciutadans, Carrer Doctor Trueta i Plaça de la Concòrdia.