IniciNoticiesCultura“Café de Chinitas” és la darrera proposta del cicle l’Altre Clavé, a...

“Café de Chinitas” és la darrera proposta del cicle l’Altre Clavé, a la plaça de Miquel Martí i Pol

postalaltre clave2015El cicle d’estiu l’Altre Clavé acabarà avui amb una nit titulada Café de Chinitas en referència a un petit teatre o cafè cantat que va existir a la ciutat de Màlaga entre 1857 i 1937 i que va ser famós pels espectacles flamencs. Federico García Lorca el menciona i recull en un dels seus versos, és per això, que la darrera nit de l’Altre Clavé tindrà com a ingredients essencials textos de Garcia Lorca, dansa flamenca i música de guitarres. Josep Navarro és el director del teatre.

altre clave 4

Josep Navarro recorda que les diferents propostes artístiques estaran protagonitzades per alumnes i professor del centre de formació artística, així com professionals vinculats amb el teatre.

altre clave 5

Enguany, l’Altre Clavé canvia de format. Manté l’espai en què s’ha dut a terme habitualment, és a dir, a la plaça de Miquel Martí i Pol, just davant del Teatre Clavé, però la converteix en un recinte tancat i amb una nova distribució dels elements escènics (escenari i públic). Per assistir com a públic a l’Altre Clavé d’enguany, caldrà adquirir una entrada de 3€ que inclourà una beguda i la degustació d’una tapa de L’Art del Porcus. Les entrades es poden adquirir a les taquilles del Teatre Clavé en horari de dilluns a divendres de 10:00h a 13:00h i de 16:00h a 19:00h i el mateix dijous des d’una hora abans de l’inici de l’espectacle. Per a reserves es pot trucar al telèfon 937650572.

L’Altre Clavé està organitzat per la Fundació Teatre Clavé i l’Ajuntament de Tordera, amb el suport de la Diputació de Barcelona.