IniciNoticiesCulturaSonti Group organitza a Tordera, aquest estiu, el primer concurs de monòlegs...

Sonti Group organitza a Tordera, aquest estiu, el primer concurs de monòlegs amateurs

MonologosTordera acollirà, aquest estiu, el primer concurs de monòlegs amateurs, organitzat per Sonti Group. Les actuacions es repartiran al llarg d’una setmana en diversos indrets del municipi i, les més votades, passaran a la gran final. El responsable de l’esdeveniment, Toni Fernández, explica com neix la idea de crear aquest concurs a Tordera.

monolegs 1

Al concurs de monòlegs hi pot participar tothom, amb l’única condició de ser major d’edat. En el moment de fer la inscripció, els participants han de presentar el monòleg per escrit (uns 15 minuts de durada màxim), juntament amb un vídeo de presentació (no més de 5 minuts) amb part del contingut del monòleg. Els textos no poden contenir violència verbal de tipus sexista, racial, xenòfob o contra qualsevol altra raó social o col·lectiu. Per això la organització els revisarà tots prèviament i, si ho creu oportú, demanarà a l’autor que realitzi canvis. Toni Fernández ens detalla el funcionament del concurs.

monolegs 2

La idea de l’organització és poder començar les actuacions el proper diumenge, 19 de juliol, i anar repartint-les al llarg de tota la setmana. Per això, l’últim dia per inscriure’s és aquest proper dijous, 16 de juliol. El dia, lloc i hora de la final encara s’han de concretar. Toni Fernández diu que la rebuda per part del públic ha estat bona.

monolegs 3

Només arribaran a la final 6 monologuistes, que es disputaran 2 premis: el del públic, de 250 euros, i el premi del jurat, de 350 euros.

Recordem que les inscripcions es poden presentar fins aquest dijous a l’adreça info@sonti.es. Per més informació podeu consultar la pàgina www.sonti.es/blog.