IniciNoticiesEntitatsEl PSC lamenta en un comunicat el pacte entre CiU i SOM...

El PSC lamenta en un comunicat el pacte entre CiU i SOM Tordera

01424El PSC Tordera en un comunicat assegura que amb tot el respecte que mereix la decisió sobirana presa per Som Tordera, la valoració política que fan els socialistes és que amb aquest pacte de govern, Som Tordera dona un aval implícit a l’acció de govern que CiU ha portat a terme en els últims vint anys i també a la dels quatre propers. Diuen que les explicacions que han donat SOM Tordera per a justificar aquest pacte no els han convençut.

El PSC creu que amb dos regidors en un govern que té set regidors de CiU no podran, determinar un canvi real en la manera de fer política des de l’ajuntament, no podran dur a terme el seu programa i no podran fiscalitzar l’acció del govern.

En el comunicat asseguren que no entenen el que ha fet Som Tordera. En aquest sentit, apunten que entenen i respecten que no vulguin entrar en un govern encapçalat per ERC. Tot i això, creuen que recolzar i entrar a formar part d’un govern encapçalat per CiU no és una solució raonable en la situació actual. Els socialistes defensen un escenari amb un govern de CiU en minoria davant d’una majoria progressista al ple de l’ajuntament que l’hauria obligat a pactar polítiques, pressupostos i a ser transparent i participatiu. Diuen que Som Tordera, no ha volgut formar part d’aquesta solució. Respecte les negociacions per formar un govern d’esquerres, el candidat del PSC, Rafa Delgado assegurava que la comunicació entre ERC, PSC i SOM eren molt millorables i lamentava que no s’hagués arribat a un acord.

comunicat delgado

Davant això, els PSC anuncia que continuaran treballant per Tordera com sempre hem fet: amb il·lusió, esforç i responsabilitat.