IniciNoticiesCulturaL’associació La Nostra Dansa dóna el tret de sortida a les ballades...

L’associació La Nostra Dansa dóna el tret de sortida a les ballades de sardanes i balls tradicionals de l’estiu amb la tradicional revetlla de Sant Joan a la Plaça de l’Església

04055Arriba l’estiu. Això significa que d’aquí poc comencen les ballades de sardanes i balls tradicionals a Tordera, organitzades per l’associació La Nostra Dansa. La revetlla de Sant Joan, com cada any, donarà el tret de sortida a totes aquestes activitats. L’arribada de la Flama del Canigó a la Plaça de l’Església, una audició de sardanes amb la cobla Contemporània i la coca i el cava per a tots els assistents protagonitzaran la nit més curta de l’any a Tordera. Ens ho explica el membre de la Nostra Dansa, Joaquim Costas.

nostra dansa estiu 1

Passada la revetlla, des del 26 de juny i fins la Festa Major, cada divendres hi haurà una audició de sardanes a la Plaça de l’Església. Joaquim Costas ens parla de les cobles que actuaran enguany.

nostra dansa estiu 2

Com cada any, tampoc faltarà el curset de sardanes, organitzat per la mateixa Nostra Dansa. Començarà el 30 de juny i s’acabarà el 18 d’agost. Els dies de curset seran tots els dimarts (de 19:15 a 20:15) i divendres (de 20:30 a 21:30) del més de juliol, i els dimarts 4, 11 i 18 d’agost. Pels adults, el dia de curset serà el divendres de 10 a 11 de la nit, coincidint amb l’audició a la plaça. El dia 25 d’agost, dins la Festa Major, es celebrarà la tradicional cloenda del curset. Joaquim Costas diu que els monitors d’aquest any tenen moltes idees noves i que hi ha canvis en el funcionament de les inscripcions. Escoltem-lo.

nostra dansa estiu 3

Una altra novetat d’aquest any la trobem en el dia dels balls tradicionals, que seran els dissabtes a la Plaça de l’Església. D’aquí pocs dies ja finalitza el curset amb el monitor David Ripoll, que va començar per Setmana Santa. Hi han participat prop d’una trentena de persones. Joaquim Costas detalla els dies i els grups de música folk tradicional que visitaran Tordera.

nostra dansa estiu 4

Des de l’associació La Nostra Dansa conviden tots els torderencs i torderenques a gaudir de les ballades a la plaça, tant de sardanes com de balls tradicionals. Animen tothom a passar-ho bé amb una programació ben variada.

ÚLTIMES NOTÍCIES