IniciNoticiesPolíticaÚltims dies de campanya electoral

Últims dies de campanya electoral

eleccionsEls partits intensifiquen els seus actes a peu de carrer i amb la gent.

Desprès de la visita del conseller Mas-Colell, Convergència i Unió continua amb el porta a porta per explicar en primera persona la feina feta i la proposta de futur.

El PSC Tordera intensifica la seva presència a diferents punts del poble Sant Andreu, Fibracolor, Agora Park i aquest dilluns han visitat Niagara Park.

ERC i Gent de Tordera aposten per una campanya electoral amb parades en carrers i places del municipi. Aquesta és la manera que han escollit per presentar-se més directament als ciutadans, i que aquests puguin conèixer personalment els integrants de la candidatura i el programa electoral.

El Partit Popular aprofitarà aquest dies per visitar diverses zones del municipi, on a banda d’explicar el programa en general també explicaran el programa específic de cadascuna d’elles. Aquest matí, els acompanyarà el diputat Jose Antoni Coto tot passejant pel nucli urbà.

Som Tordera Entesa serà avui al local de veïns de Fibracolor de 17:45 a 19:00 hores per presentar el programa electoral.

Finalment, Poble Actiu Tordera està muntant punts informatius al poble on reparteixen el programa electoral, a part de parlar, intercanviar opinions i debatre amb les persones que s’acosten.

ÚLTIMES NOTÍCIES