IniciNoticiesPolíticaMaria Dolors Oliveres acompanya durant el dia del debat de Ràdio Tordera...

Maria Dolors Oliveres acompanya durant el dia del debat de Ràdio Tordera a Xavier Pla d’Esquerra Republicana i Gent de Tordera.

20150515_091051Com és la vida quotidiana dels candidats a l’alcaldia de Tordera? Què pensen d’ells el seu entorn més proper? Això i més podrem conèixer en el programa El dia del Debat, una de les novetats de la programació de Ràdio Tordera en aquestes eleccions municipals.

El passat 15 de maig, dia del debat de Ràdio Tordera, sis periodistes d’aquesta emissora van acompanyar durant tot el dia els sis candidats a l’alcaldia de Tordera. Un format periodístic que combina el reportatge, l’entrevista i la retransmissió, amb la voluntat d’oferir a l’oient una visió més personal del candidat. Avui el quart protagonista és el cap de llista d’Esquerra Republicana i Gent de Tordera, Xavier Pla.

La Maria Dolors ens mostrarà la vessant més familiar del candidat, en un dia de fer les compres de la setmana, una estona a l’hort i preparant el debat electoral amb l’equip de campanya. En un fragment del programa, la Maria Dolors Oliveres l’acompanya en un moment tant familiar com és anar a buscar la seva filla a l’escola.

tall report pla

El dia del debat amb Xavier Pla d’Esquerra Republicana i Gent de Tordera la podrem escoltar desprès de l’informatiu de les 10 del matí i les 7 de la tarda o www.radiotordera.cat. L’emissió dels reportatges serà del 17 al 22 de maig, demà serà el torn de Rafa Delgado del partit socialista, acompanyat per Laura Massegú.

[huge_it_gallery id=”6″]

ÚLTIMES NOTÍCIES