IniciNoticiesPolíticaRàdio Tordera entrevista aquesta setmana a tots els candidats a l’alcaldia. Avui...

Ràdio Tordera entrevista aquesta setmana a tots els candidats a l’alcaldia. Avui el quart convidat és l’alcaldable d’Esquerra Republicana+Gent de Tordera, Xavier Pla.

IMGP9736Aquesta setmana Ràdio Tordera entrevista a tots els candidats que es presenten en les eleccions municipals del diumenge, 24 de maig.

Cada dia, els candidats de menor a major representació municipal seran entrevistats pels serveis informatius per analitzar el seu perfil personal i els seus programes electorals. Avui dimarts, el quart convidat és el candidat d’Esquerra Republicana + Gent de Tordera, Xavier Pla. Té 43 anys i és la segona vegada que es presenta com alcaldable. En un fragment de l’entrevista, Xavier Pla assegura que l’eslògan de campanya a nivell local “Reactivem Tordera” transmet la voluntat de donar un nou impuls al municipi.

tall xavi pla

L’entrevista amb el candidat d’Esquerra Republicana + Gent de Tordera, Xavier Pla la podreu escoltar íntegrament desprès de l’informatiu de les 10 del matí i les 7 de la tarda o a través de pàgina www.radiotordera.cat.

Demà serà el torn del candidat del Partit Socialista, Rafa Delgado.

ÚLTIMES NOTÍCIES