IniciNoticiesPolíticaCiU de Tordera comença la campanya electoral amb una trobada amb veïns...

CiU de Tordera comença la campanya electoral amb una trobada amb veïns de Fibracolor i un acte infantil.

IMG-20150510-WA0001CiU de Tordera va donar el tret de sortida a la campanya electoral el divendres a la mitjanit, penjant els primers cartells al municipi, i aquest passat cap de setmana ja ha celebrat els primers actes. Els nacionalistes es van estrenar en campanya dissabte, amb un vermut al nou parc de lleure del veïnat de Fibracolor. L’alcalde i candidat, Joan Carles Garcia, valorava positivament la trobada amb els veïns.

balanc ciu 1

Al llarg d’aquests dies faran trobades similars amb veïns dels diferents nuclis de Tordera, inclosos veïnats i urbanitzacions. La voluntat d’aquests actes de petit format és arribar a tothom.

A la tarda, dissabte, van celebrar un acte infantil a la renovada Plaça de la Concòrdia. L’acte polític es va suspendre, en motiu de l’accident aeri de Sevilla i per respecte a familiars i víctimes. Només es van mantenir els contes i el berenar. Joan Carles Garcia destacava la importància d’arribar a tothom.

balanc ciu 2

La voluntat de CiU durant aquesta campanya electoral és aproximar-se i escoltar a la gent, com porten fent des de sempre diuen, però ara amb més intensitat. El seu objectiu és explicar les seves idees i en cap cas criticar res.