IniciNoticiesEsportsLA MAJORIA DELS PRIMERS EQUIPS TORDERENCS JUGUEN AQUEST PROPER CAP DE SETMANA...

LA MAJORIA DELS PRIMERS EQUIPS TORDERENCS JUGUEN AQUEST PROPER CAP DE SETMANA A CASA

nAquest proper cap de setmana les instal·lacions esportives torderenques acolliran la majoria de partits que han de disputar els primers equips de casa.

La jornada del dissabte començarà a les 19:00h de la tarda amb el partit del CEEB Tordera a la pista del Sant Andreu Natzaret. Les noies torderenques intentaran retrobar-se amb la victòria després de perdre el partit ajornat que es va disputar en el Poliesportiu contra el CESET de Girona, per un 78-82. A les 19.30 h serà el torn del sènior femení del Club Bàsquet Tordera, a la pista del Santa Perpetuà. A la mateixa hora jugarà el Futsal Tordera a la pista del Montras Esplais “B”. Tancarà el dissabte el sènior masculí del CBTordera en el Poliesportiu de l’avinguda dels Països Catalans contra el CB Cabrils, els catorzens de tercera catalana masculina. Canvi d’horari i de dia, els torderencs disputen un matx contra un rival directe de la part baixa de la taula.

El diumenge serà el torn del Club Futbol Tordera dins de la jornada 29 de la segona catalana. El partit es jugarà a les 17:30h en el Municipal d’esports on reben el Camprodon, els segons de la classificació. L’enfrontament, el podreu seguir en directe per Ràdio Tordera. El Club Patí Tordera no juga aquest proper cap de setmana.

ÚLTIMES NOTÍCIES