IniciNoticiesCulturaL'ASSOCIACIÓ LA PEIXERA JA TÉ A PUNT LA FIRA DE SANT JORDI.

L’ASSOCIACIÓ LA PEIXERA JA TÉ A PUNT LA FIRA DE SANT JORDI.

catell st jordiLa publicació del cartell creat per Teresa Pera, dóna el tret de sortida a la promoció de la Fira de Sant Jordi que organitza per tercer any consecutiu l’Associació La Peixera.

Durant tot el dia 23 d’abril, la plaça de l’Església i el mirador acolliran parades de roses, llibres i artesania així com la següent programació d’activitats organitzades per les entitats i associacions locals per amenitzar la jornada cultural. El president de l’associació La Peixera, Jordi Ciurana parla d’una activitat que s’està consolidant en el nostre municipi.

fira sant jordi

Entre els actes previstos destaca les actuacions i cantates d’alumnes de l’escola La Roureda, Brianxa, Serra de Miralles i Vedruna durant el matí. A la tarda serà el torn de la presentació de llibres, lectures de poemes, entrega de premis del concurs literari Sant Jordi, actuacions diverses i un fi de festa amb la colla de diables. A més, durant tot el dia, Ràdio Tordera en farà un seguiment a través de la programació especial que prepara per la diada.