IniciNoticiesRegidoriesEN BREU S’ASFALTARÀ L’APARCAMENT DE CAN COMALERES, ON TAMBÉ S’HI FARÀ UN...

EN BREU S’ASFALTARÀ L’APARCAMENT DE CAN COMALERES, ON TAMBÉ S’HI FARÀ UN PARC. AQUESTS DIES S’ESTÀ ARRANJANT LA ZONA DE CAN BOLET I EL CARRER ROGER DE FLOR, A TOCAR DEL PARC DE LA SARDANA.

IMG_20150413_165710Si fem una volta per Tordera, veurem que hi ha diverses zones públiques i carrers amb obres a mig fer. Una d’aquestes és l’aparcament de Can Comaleres, que s’asfaltarà properament. Fa uns dies ja es va posar llast al terra per eliminar els sots. Calia actuar-hi perquè quan plovia, les aigües enfangades que baixaven eren un problema. Escoltem el regidor d’obres i serveis, Carles Aulet.

aulet obres 1

La zona verda de la part de baix de l’aparcament també s’adequarà i s’hi farà un parc, amb espai per a nens i gent gran. A més, es farà una vorera nova, perquè l’actual estava tota trencada. Ho explica Carles Aulet.

aulet obres 2

De moment, i un cop asfaltat, l’aparcament de Can Comaleres no serà zona blava, tot i que l’Ajuntament deixa oberta aquesta possibilitat en cas que s’ompli molt sovint.

Per altra banda, des de fa uns dies també s’estan arranjant la zona de Can Bolet i el carrer Roger de Flor, a tocar del Parc de la Sardana. Les obres estaran enllestides d’aquí a un mes, aproximadament. Ens en dóna més detalls el regidor Carles Aulet.

aulet obres 3

Fora del nucli urbà, també s’estan arreglant diverses carreteres. Carles Aulet és el regidor d’obres i serveis de l’Ajuntament de Tordera.

aulet obres 4

Al municipi, també falta per obrir la carretera que va del CEM fins a la rotonda de davant del restaurant Can Dieta, que està projectada però, amb la crisi, va quedar l’obra aturada. Ara s’està buscant la manera de poder obrir aquest tros de carrer i millorar la circulació al centre de Tordera. A més, properament es posarà la segona capa d’asfalt als carrers del centre i ponent, on ara es veuen les tapes del clavegueram sobresortides.

ÚLTIMES NOTÍCIES