IniciNoticiesEntitatsCREU ROJA TORDERA ORGANITZA NOUS TALLERS I ACTIVITATS DE SALUT JOVE PER...

CREU ROJA TORDERA ORGANITZA NOUS TALLERS I ACTIVITATS DE SALUT JOVE PER AQUEST TRIMESTRE.

sj-creurojaLa Creu Roja de Tordera ha començat un nou trimestre dels tallers de l’S+J (Salut+Jove). El dimarts es manté un punt de trobada per tractar diversos temes, el dimecres s’introdueix un nou taller de cinefòrum, el dijous cuinaran plats típics de diverses zones de la geografia espanyola i el divendres segueix sent el dia de ball. A través d’aquest últim, precisament, a finals de curs faran unes jornades intergeneracionals amb la llar d’avis Can Compte. Ens dóna més detalls de totes aquestes activitats, l’educadora social de Creu Roja Tordera, Maribel Tarifa.

S+J 1

La sexualitat i les drogues són altres temes que inquieten els joves i que també es treballen des dels tallers de Salut+Jove. La Mariona Galicia, una altra de les educadores socials de Creu Roja Tordera, explica que els tracten posant a la realitat com a exemple.

S+J 2

Una altra activitat programada per aquest trimestre és una excursió a Port Aventura, amb entrada gratuïta al parc. Escoltem la Mariona Galicia.

S+J 3

Amb l’arribada de l’estiu i ja sense escola, des de l’S+J de Creu Roja Tordera es programen sortides a la platja, per trencar amb la rutina de la resta de l’any.

Per més informació sobre els tallers i activitats de l’espai Salut+Jove us podeu adreçar al local de Creu Roja Tordera, al carrer Canigó, 26. Les activitats estan dirigides a tots els joves d’entre 12 i 18 anys.

ÚLTIMES NOTÍCIES