IniciNoticiesEsportsL’ASSOCIACIÓ DE RUGBI LA TORDERA ORGANITZA UN CURS D’INICIACIÓ PER A TÈCNIC...

L’ASSOCIACIÓ DE RUGBI LA TORDERA ORGANITZA UN CURS D’INICIACIÓ PER A TÈCNIC D’ESPORTS I ARBITRATGE EN EDAT ESCOLAR

rugbiL’Associació de rugbi la Tordera i el Tordera Rugbi Club iniciarà el proper dissabte 21 de març un curs d’iniciació per a tècnic d’esports, arbitratge i esport en edat escolar. És una activitat adreçada a tots aquells/es que vulguin endinsar-se en el món esportiu com a tècnics, per a les persones que ja ho siguin i vulguin reciclar temàtiques que impartiran. Des de l’entitat també aprofitaran el programa educatiu perquè els pares o els entrenadors dels diferents equips que ho desitgin, puguin tenir l’oportunitat de fer-lo. Manel Humet, portaveu del club ens explica a fons els blocs del curs.

Humet curs 1

L’horari del curs serà de 9h a 14h tots els dissabtes fins al 6 de juny en el local Emili Vendrell i té un preu de 50€. Les inscripcions es poden fer a través del correu electrònic esports@selva.cat, en horari d’entrenament de rugbi o en el bar del Parc de la Sardana i el Forn +kpa, que són els establiments col·laboradors del club. Humet ens explica els requisits i les opcions per poder fer el curs.

Humet curs 2

El curs d’iniciació per a tècnic d’esports i arbitratge en edat escolar rep el suport de l’Ajuntament de Tordera i del Consell esportiu de La Selva.

ÚLTIMES NOTÍCIES