IniciNoticiesEsportsAQUEST PROPER CAP DE SETMANA NOMÉS TINDREM BÀSQUET A CASA

AQUEST PROPER CAP DE SETMANA NOMÉS TINDREM BÀSQUET A CASA

basquet partitAquest proper cap de setmana els únics primers equips torderencs que juguen a casa són els de bàsquet. Tant el sènior masculí com el femení del Club Bàsquet Tordera i també el primer equip del Club Esportiu Escola de Bàsquet Tordera jugaran en el poliesportiu de l’avinguda dels Països Catalans el diumenge.

La jornada esportiva torderenca començarà el dissabte a les 16:00h de la tarda. El Club Futbol Tordera jugarà al camp del líder de la segona catalana, l’Abadessenc. En el partit de la primera volta, els torderencs es van emportar els tres punts, en el municipal. Per tant, veurem si també poden fer el mateix amb el matx d’aquesta segona volta. Ho podreu escoltar tot en directe per Ràdio Tordera. A les 19:30h del vespre, el Club Patí Tordera afronta una cita complicada a la pista del Club Patí Vic. El partit també el podreu escoltar en directe amb la TDM. El dissabte tancarà la jornada el Futsal Tordera, que visita la pista de la Penya Barcelonista Montgrí, els sisens de la classificació de la seva competició.

El diumenge serà el torn del Bàsquet. A les 12 h del migdia, el primer equip del CEEB Tordera juga contra el Càmping Bianya Roser en el poliesportiu. I a la tarda, serà el torn per als primers equips del CBTordera. A les 17:30h, el sènior masculí rep el Boet Mataró i a les 19:00h, el sènior femení juga contra el Bàsquet Neus.

ÚLTIMES NOTÍCIES