IniciNoticiesEsportsL’AJUNTAMENT DE TORDERA VOL COBRIR LA PISTA ANNEXA DEL PAVELLÓ POLIESPORTIU MUNICIPAL....

L’AJUNTAMENT DE TORDERA VOL COBRIR LA PISTA ANNEXA DEL PAVELLÓ POLIESPORTIU MUNICIPAL.

PActualment, l’esport té un paper protagonista a la vida de molta gent. Els últims anys ha crescut el nombre de persones que practiquen una o altra activitat esportiva, i Tordera és un bon exemple d’això: noves entitats i augment d’afiliats als clubs esportius del municipi. En un poble com el nostre, d’uns 16.500 habitants, amb una gran quantitat d’equipaments per practicar esport, hi ha problemes per poder ubicar tots els clubs i caldrien més instal·lacions. L’Alcalde de Tordera diu que no hi ha previsió de fer un nou pavelló, però sí que està previst cobrir la pista annexa del pavelló poliesportiu municipal. També posa de manifest que caldrien millores al terra de la pista de Sant Andreu. Escoltem Joan Carles Garcia.

equipaments esportius 1

Joan Carles Garcia explica que han aparegut nous clubs esportius, que necessiten unes instal·lacions totalment diferents de les que ja hi ha. Amb l’estabilitat dels comptes municipals, espera poder donar-hi resposta en un futur pròxim.

equipaments esportius 2

Tordera disposa, avui, de dos pavellons, dos camps de futbol de gespa artificial, la pista coberta de l’Amistat, les pistes cobertes de Sant Pere i Sant Andreu i les pistes de Fibracolor, a més a més d’altres instal·lacions.

ÚLTIMES NOTÍCIES