IniciNoticiesEsportsEL COMITÈ DE COMPETICIÓ DE LA FEDERACIÓ ESPANYOLA DE PATINATGE DEIXA SENSE...

EL COMITÈ DE COMPETICIÓ DE LA FEDERACIÓ ESPANYOLA DE PATINATGE DEIXA SENSE FINAL DE COPA DEL REI AL TORDERENC MARC TORRA

torraEl torderenc i jugador de la secció d’hoquei patins del barça, Marc Torra, es va quedar sense poder disputar la final de la Copa del Rei el diumenge a la tarda per culpa d’una sanció que el comitè de competició de la Federació Espanyola de Patinatge va imposar al jugador blaugrana. Ell mateix, en declaracions en exclusiva per Ràdio Tordera a la ciutat esportiva de Blanes, ens explica el que va succeir.

Torra sancio copa 1

Torra no es va voler referir a les informacions que van sortir setmanes enrere que el situaven fora del FCBarcelona a final de temporada per la finalització del seu contracte, però va assegurar que els fets són uns altres.

Torra renovacio copa 2

L’entrenador blaugrana, Ricard Muñoz, en roda de premsa també va parlar sobre el que havia succeït amb en Marc, durant el torneig.

Munoz torra copa 3

El Club Patí Vic es emportar el títol pel resultat de 2 gols a 1 contra el FCBarcelona a la final disputada aquest passat diumenge al migdia a la ciutat esportiva de Blanes.

ÚLTIMES NOTÍCIES