IniciNoticiesEntitatsCARME FORCADELL MANIFESTA A TORDERA LA IMPORTÀNCIA D’EXPLICAR ALS INDECISOS ELS BENEFICIS...

CARME FORCADELL MANIFESTA A TORDERA LA IMPORTÀNCIA D’EXPLICAR ALS INDECISOS ELS BENEFICIS DE LA INDEPENDÈNCIA, I DESTACA LES ELECCIONS MUNCIPALS COM A PRÈVIA DEL 27-S.

IMGP9443La Biblioteca de Tordera va quedar petita aquest passat dissabte. Més de 200 persones van assistir a l’acte amb la Presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana, Carme Forcadell, organitzat per la territorial de Tordera. I va ser just l’endemà que l’ANC presentés el full de ruta fins a les eleccions del 27 de setembre. Per l’Assemblea hi ha una data clau per al procés sobiranista: les eleccions municipals del 24 de maig. Per això demanen a les candidatures municipals que prioritzin els pactes independentistes, per tenir el màxim d’ajuntaments a favor del procés. Així ho explicava Carme Forcadell, en declaracions a Ràdio Tordera.

carme forcadell 1

Durant el discurs, emmarcat en el títol de “Moments Decisius”, Carme Forcadell va destacar que, part de l’èxit del 27-S, passa per convèncer els indecisos, i explicar-los el perquè de voler la independència i els beneficis que pot aportar a Catalunya.

carme forcadell 2

Aquest proper mes de maig, Carme Forcadell finalitza el seu mandat al capdavant de l’Assemblea Nacional Catalana. Al micròfon de Ràdio Tordera, Forcadell valorava aquesta etapa de molt positiva.

carme forcadell 3

Carme Forcadell va resumir alguns dels moments més emotius que ha viscut com a presidenta de l’ANC, durant aquests últims anys.

carme forcadell 4

L’ANC ha fet una petició als futurs alcaldes i regidors, perquè se sumin al que anomenen “assemblea de càrrecs electes”, i davant de qualsevol impediment per part del govern espanyol, el procés tiri endavant igualment.