IniciNoticiesEsportsEL TORDERENC ALBERT COT I EL GIRONÍ RAMON LOZANO ACABEN EN LA...

EL TORDERENC ALBERT COT I EL GIRONÍ RAMON LOZANO ACABEN EN LA POSICIÓ 34 A L’ANDALUSIA BIKE RACE

albert_cotEl torderenc Albert Cot i el gironí Ramon Lozano han estat participant a la prestigiosa prova de l’Andalusia Bike RACE durant sis dies; aquesta és l’única prova de muntanya d’etapes i de parelles que es disputa a Espanya. Durant aquestes sis proves, s’han anat mantenint dins de les 40 primeres posicions en totes les jornades compartint llocs amb els autèntics professionals de l’esport. A l’última etapa va arribar el millor resultat, la 33ena posició. El duet del Club Ciclista Orko Team van aconseguir finalment el lloc número 34 de la classificació general. Albert Cot ens explica l’experiència viscuda amb aquesta prova.

Cot bike race 1

El gironí Ramon Lozano va ser l’altre company del club ciclista Orkoteam que també va fer la fita. L’Albert ens explica el que ha significat per a ell aquest company.

Cot bike race 2

Els futurs reptes, encara se’ls ha de plantejar, ja que actualment està centrat a recuperar-se del que acaba de deixar enrere. Agraeix públicament totes les mostres de suport que ha anat rebent durant els dies de l’etapa. En cap moment va pensar en la possibilitat d’abandonar.

ÚLTIMES NOTÍCIES