IniciNoticiesEsportsEL FUTSAL TORDERA I EL SÈNIOR MASCULÍ DEL CBTORDERA ACONSEGUEIXEN LA VICTÒRIA...

EL FUTSAL TORDERA I EL SÈNIOR MASCULÍ DEL CBTORDERA ACONSEGUEIXEN LA VICTÒRIA

basquet partitLa jornada esportiva del cap de setmana ens ha deixat bones victòries, però també hi ha derrotes en els partits disputats dels primers equips torderencs.

El dissabte a les 16:00h de la tarda, el Club Futbol Tordera disputava la jornada 22 de la segona catalana de futbol al camp del Bescanó, un rival directe per la lluita de la permanència. Els torderencs van rebre 3 gols en contra, però finalment van maquillar el resultat deixant-lo amb un 3-2. Tot i així una setmana més seguiran fora del descens de la categoria. A les 18:00h de la tarda, el primer equip del Futsal Tordera va disputar el seu partit a la pista del Futbol Sala Guíxols i va aconseguir la victòria amb el marcador final d’1-6. A les 20:00h, va tancar la jornada de dissabte el sènior del CEEB Tordera, a casa,contra el Boet Mataró. Derrota que trencava tots els pronòstics de les noies torderenques. Van arribar al final del partit amb opcions, però la victòria es va escapar per un ajustat 53-55.

El diumenge va ser el torn dels equips del Club Bàsquet Tordera. El sènior femení visitava la pista de l’Escola Sant Gervasi; derrota contundent per un 89-17. David Dalmau, el nou entrenador del sènior masculí, va debutar a casa, amb una victòria per un 70-54, contra el Cabrera “B”, els cinquens de la lliga.

Finalment, cal recordar que el Club Patí Tordera no va jugar la seva jornada per la disputa de la Copa del Rei d’hoquei patins.

ÚLTIMES NOTÍCIES