IniciNoticiesMedi ambientL’ALCALDE DE TORDERA ACLAREIX, AL PROGRAMA "LÍNIA DIRECTA AMB L’ALCALDE", LA POLÈMICA...

L’ALCALDE DE TORDERA ACLAREIX, AL PROGRAMA “LÍNIA DIRECTA AMB L’ALCALDE”, LA POLÈMICA GENERADA AL VOLTANT DE L’ASFALTAMENT DEL CAMÍ QUE PASSA PER CAN TORRENT.

asfalt can torrentL’Ajuntament de Tordera està asfaltant el camí que passa per Can Torrent. Aquests últims dies hi ha hagut certa polèmica al voltant d’aquesta qüestió, per algunes queixes que un veí ha expressat a través de les xarxes socials. A l’últim programa del ‘Línia directa amb l’Alcalde’ d’aquesta emissora, Joan Carles Garcia admetia una manca d’informació per part del consistori, però assegurava que tots els passos que s’han fet fins ara s’han consensuat amb els veïns de la zona. De fet, van ser els mateixos veïns els que van demanar que s’asfaltés el camí de Can Torrent (que és públic). L’Ajuntament, després de parlar amb ells, va sol·licitar el corresponent permís al Departament de Medi Natural de la Generalitat per poder asfaltar-ne un tram. Escoltem Joan Carles Garcia, Alcalde de Tordera.

asfaltat can torrent 1

Joan Carles Garcia diu que el fet d’asfaltar els camins rurals respon a la voluntat de l’Ajuntament de facilitar la vida de les persones que viuen fora del nucli urbà. Escoltem-lo.

asfaltat can torrent 2

Properament també s’asfaltarà el camí que porta a la zona industrial de Can Buscà, i s’arribarà fins a les cases de pagès que hi ha a la zona. Al veïnat de Sant Daniel també s’asfaltaran alguns camins.

ÚLTIMES NOTÍCIES