IniciNoticiesEntitatsLES ENTITATS DE TORDERA PARTICIPEN A LA MARATÓ DE TV3

LES ENTITATS DE TORDERA PARTICIPEN A LA MARATÓ DE TV3

maratoLes entitats de Tordera, un any més, donen suport a la Marató de TV3 organitzant el Mercat Solidari. Aquest mercat coincideix amb el mercat dominical i en ell les diferents associacions de Tordera recullen fons per a la Marató, dedicada a les malalties del cor. Enguany setze entitats participen de la jornada, una dotzena de les quals participaran directament al mercat solidari, amb activitats de reclam i d’altres que organitzaran actes paral·lels durant el cap de setmana per recollir fons per la causa. Ho explica la regidora de participació ciutadana, Eliana Romera.

marato 1

D’entre aquestes activitats destaquen una caminada organitzada pel Club Esportiu Tordera, el festival de patinatge artístic amb la secció de patinatge del CP Tordera, una màster de cycling al CEM el dia 20 al matí, un concert de tarda a l’Esplai (també el 20), guardioles durant tot el cap de setmana al pavelló poliesportiu municipal durant els partits del Club Bàsquet Tordera, una plantada de telescopis diumenge al matí a la zona de l’Esplai amb l’entitat Castor i cantades de nadales arreu del mercat del diumenge organitzada per l’AMPA de l’escola Serra de Miralles. La marató de TV3 està dedicada les malalties del cor. Eliana Romera assegura que aquestes són el principal problema de la població adulta del nostre país i són malalties silencioses que donen pocs senyals d’alerta a la persona i a l’entorn.

marato 2

També, des de fa dies, la biblioteca de Tordera es suma a la Marató venent llibres del seu fons, al preu mínim i simbòlic d’1€.

ÚLTIMES NOTÍCIES