IniciNoticiesCulturaEL FÒRUM PEL TEATRE I LA CULTURA PORTA AQUEST CAP DE SETMANA...

EL FÒRUM PEL TEATRE I LA CULTURA PORTA AQUEST CAP DE SETMANA AL TEATRE CLAVÉ L’OBRA “EL TONTO ÉS UN SAVI”.

eltontoesunsaviUn hotel ple de clients i un embolic de llit en llit. Aquest és l’eix argumental d’El tonto és un savi, una comèdia d’Adrià Ortega i Sígfrid Blasco traduïda per en Lluís Moner i que el Fòrum pel Teatre i la Cultura (FTC) porta a l’escenari del Teatre Clavé, aquest cap de setmana.

Dirigida per Maria Llurba i amb la direcció tècnica de M. Dolors Oliveres, El tonto és un savi compta amb una desena d’actors i actrius sobre l’escenari i té una durada aproximada de 90 minuts amb entreacte. Maria Llurba ens avança l’ argument de l’ obra.

obra forum

Els membres del Fòrum hi treballen des del mes de setembre i ara, abans de finalitzar el 2014, serà el moment de portar-la a escena. Ho faran en dues funcions: una, el dissabte 13 de desembre a les 22h i l’altra, el diumenge 14 de desembre a les 19h. En tots dos casos, les entrades tenen un preu de 6€ i es poden adquirir a les taquilles del Teatre Clavé de dilluns a divendres de 10h a 14h i de 17h a 20h i el mateix dia de la funció des d’una hora abans de l’inici de l’espectacle. Per a reserves es pot trucar al telèfon 937650572.