IniciNoticiesEsportsEL CFTORDERA BUSCARÀ LA SEVA SEGONA VICTÒRIA I EL CEEB INTENTARÀ SEGUIR...

EL CFTORDERA BUSCARÀ LA SEVA SEGONA VICTÒRIA I EL CEEB INTENTARÀ SEGUIR INVICTE A LA PRIMERA CATALANA FEMENINA

presentacioAquest proper cap de setmana esportiu la jornada estarà centrada en diumenge ja que els primers equips de futbol, bàsquet masculí i femení juguen a casa el mateix dia, però en diferents horaris. Començarem recordant la derrota del CPTordera entre setmana, a la jornada número 5 de l’OK Lliga, el dimarts a la nit contra l’Igualada per 3-5. Els torderencs jugaran la propera setmana a la pista del FCBarcelona.

El diumenge, els partits començaran  a les 12:00 amb el debut a casa del CEEB contra el bàsquet Premià. Les torderenques estan invictes, no saben  què és perdre en aquesta nova lliga. A la mateixa hora, jugarà el primer equip del Futsal Tordera a la pista del Lloret.

El diumenge a la tarda, a les quatre, el CFTordera organitza la presentació de tots els equips per a aquesta temporada 2014-2015. I el primer equip de segona catalana jugarà en el municipal d’esports contra l’Abadessenc, a priori, un rival força complicat. Ocupa el segon lloc de la taula, però els de Tordera intentaran lluitar per la segona victòria. El partit és jugarà a les cinc de la tarda i el podreu escoltar en directe amb la transmissió del futbol des del municipal.

A les 18:45h el primer equip del CBTordera, el sènior masculí de tercera catalana, jugarà contra el Valldemia de Mataró i a les 19:00h el sènior femení juga a la pista del Cardedeu.