IniciNoticiesEntitatsL’ASSOCIACIÓ DEL RUGBI LA TORDERA ORGANITZA UNA NOVA TROBADA EL DISSABTE A...

L’ASSOCIACIÓ DEL RUGBI LA TORDERA ORGANITZA UNA NOVA TROBADA EL DISSABTE A LA TARDA

tordera rugbiEl municipal d’esports de Tordera tornarà a acollir una nova trobada de rugbi aquest proper dissabte a les 19.00 de la tarda. Coincidint amb l’activitat, l’entitat estrenarà els equips d’escoleta que  serà la primera vegada que jugaran partit . En aquest cas ho faran contra els espartans de Granollers, tant en la categoria sub 10 com sub 12. I quan finalitzin els més petits, el sub 14 jugarà un partit a camp sencer també contra el sub 14 de Granollers. Durant la trobada des de l’entitat esportiva repartiran xocolata per a tothom. Manel Humet, responsable del Tordera Rugbi Club, ens explica el que podrem trobar el dissabte a la tarda al municipal.

Humet trobada 1

Humet es mostra content per l’estrena dels dos equips d’escoleta. Creu que és bàsic per mantenir el futur de l’entitat i de l’esport que practiquen.

Humet futur 2

Des de l’entitat també han començat a treballar per la promoció del rugbi en horaris lectius d’educació física, amb els diferents centres educatius de Tordera, enviant-hi un tècnic de l’associació, perquè  ensenyi als alumnes la pràctica i el coneixement de l’esport.