IniciNoticiesCulturaEDITORIALS, IL·LUSTRADORS I MÉS D’UNA VINTENA D’ACTIVITATS SERAN PRESENTS A LA SEGONA...

EDITORIALS, IL·LUSTRADORS I MÉS D’UNA VINTENA D’ACTIVITATS SERAN PRESENTS A LA SEGONA FIRA DEL CONTE QUE TINDRÀ LLOC EL DISSABTE 25 D’OCTUBRE.

cartellfiracontePromoció Econòmica ja ho té tot a punt per la segona edició de la Fira del conte i l’àlbum il·lustrat que es celebrarà el proper 25 d’octubre a la Plaça de l’Església. Més d’una vintena de parades, conta-contes i tallers creatius i d’experimentació formaran part del programa de la Fira que aquest any compta amb diverses novetats. El regidor de promoció econòmica, Jordi Camó ens parla dels objectius de la fira.

fira del conte 1

Un any més la Fira compta amb la col·laboració de les llibreries locals, els comerciants i els restauradors de Tordera es sumen a la iniciativa del Menú del Conte. Jordi Camó assegura que el format de la fira serà similar a de l’any passat.

fira del conte 2

L’oferta d’activitats es complementa amb la implicació d’escoles i els equipaments culturals locals. D’una banda, la Biblioteca participa en la coorganització de la infraestructura i material per a l’espai de lectura infantil així com amb l’organització de diversos actes de lleure inclosos al programa.  Aquesta segona edició de la Fira comptarà amb la participació de la major part de les escoles de Tordera:  La Roureda, Ignasi Iglesias, Vedruna, Brianxa i Serra de Miralles. La seva participació vindrà donada mitjançant una lectura en veu alta dels textos treballats a les respectives escoles en diferents matèries.  Finalment, el teixit associatiu local també serà present al certamen. Entitats com la Colla de Geganters de Tordera i la Colla de Diables participaran en l’ambientació i en l’organització de tallers relacionats amb la cultura, els contes i les llegendes.