IniciNoticiesRegidoriesCOMENÇA UN NOU CURS POLÍTIC A TORDERA. DES DE LA REGIDORIA D’URBANISME...

COMENÇA UN NOU CURS POLÍTIC A TORDERA. DES DE LA REGIDORIA D’URBANISME HI HA PREVISTES DIVERSES OBRES I MILLORES, COM LA REHABILITACIÓ DE L’ANTIC HOSPITAL DE POBRES O L’ASFALTAT DE L’APARCAMENT DE CAN COMALERES.

parquing comalerasUn setembre més, amb la tornada a l’escola també comença un nou curs polític. Des de la regidoria d’urbanisme, a banda de les obres de millora de la carretera de Tordera a Sant Pere, properament es duran a terme altres actuacions de menys envergadura.

Una d’aquestes és la rehabilitació de l’antic hospital de pobres, un edifici municipal, però que està tancat i no s’aprofita per res. Cal fer una coberta nova i netejar-lo i adequar-lo per dins, per tal que s’hi puguin dur a terme activitats. Ara, l’Ajuntament té l’oportunitat d’acollir-se a una subvenció de 52.000 euros. De moment, el projecte està aprovat inicialment i en fase d’exposició pública. Falta l’aprovació definitiva. La regidora d’urbanisme, Rosa Salarichs, explica quina és la situació d’aquest edifici.

salarichs obres 1

Aquests últims dies, també s’han aprovat arranjaments en diversos carrers del municipi, com és el cas del Roger de Llúria. Escoltem Rosa Salarichs.

salarichs obres 2

I una altra de les actuacions d’urbanisme prevista a curt termini és l’asfaltat de l’aparcament de Can Comaleres. Salarichs detalla els problemes que es donen en aquesta zona.

salarichs obres 3

Hi ha previsió d’asfaltar altres zones del municipi on hi calen millores, com per exemple els carrers Puigvert o Girona.

ÚLTIMES NOTÍCIES