IniciGeneralUNA AVARIA ELÈCTRICA FA QUE NO HI HAGI TRENS AQUEST MATÍ ENTRE...

UNA AVARIA ELÈCTRICA FA QUE NO HI HAGI TRENS AQUEST MATÍ ENTRE PINEDA I MAÇANET.

estacion_pineda1Els forts aiguats de la nit i la matinada han descarregat amb molta força a les comarques del litoral i prelitoral.

Les tempestes van entrar ahir per la Terra Alta i per Ponent i durant la matinada n’han arribat de noves i més actives, que han escombrat tota la costa i el prelitoral català. L’important d’aquestes precipitacions, més que la quantitat de pluja recollida, ha estat la intensitat amb què han caigut. En només 30 minuts han descarregat 46 mm al Perelló, 39 mm a Cassà de la Selva , 33 mm a Cabrils o 24 mm a Tordera.

Entre les conseqüències de les tempestes, La companyia Renfe cobreix amb autocars aquest dimecres al matí el trajecte de la R1 i la RG1 entre Blanes i Pineda de Mar per una avaria en el sistema d’electrificació entre Malgrat de Mar i Blanes. Així, al tram sud el servei es cobreix entre Barcelona i Malgrat de Mar i en el tram nord entre Blanes i Maçanet. Els viatgers procedents de Barcelona amb destinació Blanes, Tordera i Maçanet hauran de fer el transbordament als autocars des de l’estació de Pineda de Mar i els que facin els transbordament a Blanes en sentit Barcelona l’autocar els portaran fins a l’estació de Pineda, on reprendran el viatge fins a Malgrat. L’avaria ha començat a tres quarts de set del matí i es preveu que es resolgui properament.