IniciGeneralTORDERA TÉ MÉS DE 1000 PARTICIPANTS DINS LES ENTITATS QUE PRACTIQUIN ESPORT...

TORDERA TÉ MÉS DE 1000 PARTICIPANTS DINS LES ENTITATS QUE PRACTIQUIN ESPORT EN EL MUNICIPI

2013-07-21-22.26.57Coincidint amb l’inici de les classes, moltes entitats i les instal·lacions esportives tornen a omplir-se per la preparació d’una nova temporada que coincideix moltes vegades, amb la durada del curs escolar. De fet, algunes entitats no s’han aturat o han començat a fer pre-temporada durant l’agost. Aquest passat dilluns, la Silvia Català regidora d’esports de l’ajuntament de Tordera, va passar per els micròfons del Show Dels Esports, per obrir el curs esportiu 2014-2015. La feina de planificar i coordinar les entitats ja és fa amb antelació tal i com ella ens explica.  (Catala inici 1)

Tordera compta amb un camp municipal d’esports, dos pavellons i les pistes poliesportives cobertes per la pràctica de l’esport, a part de la gent que fa esport per el seu compte, entitats que no utilitzen aquestes instal·lacions o els usuaris que van en el Centre Esportiu Municipal. La regidora d’esports ens recorda quina és la relació de l’ajuntament amb el CEM (Catala CEM)

Durant l’entrevista per presentar el curs esportiu torderenc, Silvia Català va explicar quin són els seus desitjos i objectius per la temporada (Catala desitjos)

Però també va explicar que li agradaria que no hi haguessin divisions d’entitats del mateix esport (Catala entitats)

Una trentena de clubs esportius formen el teixit associatiu de l’esport en el nostre municipi amb 1000 participants dins d’ells.