IniciNoticiesCulturaEL FÒRUM PEL TEATRE I LA CULTURA PRESENTA AQUEST CAP DE SETMANA...

EL FÒRUM PEL TEATRE I LA CULTURA PRESENTA AQUEST CAP DE SETMANA LA COMÈDIA “LA NOVIA DEL PRÍNCEP”, DE JUAN-JOSÉ ALONSO MILLÁN.

forumnoviaEl Fòrum pel teatre i la cultura presenta dins dels actes de la Festa Major de Sant Bartomeu, com ja és tradicional, una nova obra de teatre. Enguany, aquest cap de setmana portaran a l’escenari la comèdia “La novia del príncep” de Juan-José Alonso Millán i traduïda per Lluís Moner.

“La novia del príncep” té lloc a Palma de Mallorca i explica la història d’una família un mica hippy que torna d’un exili a França i s’instal·la a l’illa. Una criada que no hi toca, un fill enamorat d’un mim, una filla que estudia a Europa i de qui el príncep Felip (l’actual monarca d’Espanya) se n’enamora, una senyora que es dedica a pintar i el senyor que té un taller de reparacions de iots i un càmping nudista. L’embolic comença amb l’arribada de la filla que capgirarà totalment la manera de viure de la família en qüestió.

Escrita per Juan-José Alonso Millán i dirigida per la Míriam Benedicto, “La novia del príncep” compta a l’escenari amb en Joan Madrid (Mario), la Maria Jordà (Emilia), el Jordi Gili (Rafa), la Pilar Serra (Roseta), en Joan Manel Santiago (Sebi), la Iraida  Martos (Paloma) i l’Aitor Noguerol (príncep Felip). Curiosament, un dels personatges de “La novia del príncep” és el príncep Felip, que aquest any ha sigut nomenat monarca d’Espanya després de l’abdicació del seu pare, Joan Carles de Borbó. Míriam Benedicto explica que no van escollir representar aquesta obra per aquest fet, sinó per fer riure per la Festa Major.

obra forum

Les funcions de “La novia del príncep” seran el dissabte, 9 d’agost, a les 10 de la nit, i el diumenge, 10 d’agost, a les 7 de la tarda, a la Sala Gran del Teatre Clavé. Les entrades tenen un preu de 6€ i es poden adquirir a la taquilla del Teatre Clavé el mateix dia de la funció des d’una hora abans que comenci.