IniciNoticiesEsportsEL PRIMER EQUIP DEL CLUB FUTBOL TORDERA DISPUTA AQUEST VESPRE EL PRIMER...

EL PRIMER EQUIP DEL CLUB FUTBOL TORDERA DISPUTA AQUEST VESPRE EL PRIMER PARTIT DE PRETEMPORADA CONTRA EL JUVENIL DEL FC BARCELONA.

pretemporadafutbolEl primer equip del Club Futbol Tordera, que aquest any ha pujat a la categoria 2a catalana, ja ha començat la preparació per afrontar, en forma, la nova temporada. En aquest sentit, l’equip disputarà dos partits amistosos de preparació durant aquesta setmana, al camp municipal d’esports. El primer partit serà avui contra el juvenil del Futbol Club Barcelona, a les 8 de la tarda, i el segon serà diumenge, a la mateixa hora, contra la Unió Esportiva Llagostera. A més, aquest vespre s’estrena com a nou entrenador del primer equip del CF Tordera, l’Albert Parés, que ha substituït en Marc Velasco al cap davant de l’equip tècnic. El president del CF Tordera, Quim Barceló, ha explicat com es presenta aquest primer partit de pretemporada.

previa barcelo

Els dos enfrontaments de pretemporada de CF Tordera, tant el d’avui com el de diumenge, els podreu seguir en directe, a partir de les 8 de la tarda, a Ràdio Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES