IniciNoticiesEntitatsSÚMATE ES PRESENTARÀ AVUI A TORDERA AMB UN ACTE AL LOCAL DE...

SÚMATE ES PRESENTARÀ AVUI A TORDERA AMB UN ACTE AL LOCAL DE L’ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE SANT ANDREU.

sumateSúmate donarà a conèixer a Tordera, al Local de l’associació de veïns de Sant Andreu, el seu projecte de suport i promoció de l’independentisme entre la ciutadania de cultura castellana. L’acte es farà avui i vol, a través de testimonis i arguments, ‘treure la por’, fomentar la participació a la consulta i promoure l’independentisme entre la ciutadania que se sent tant espanyola com catalana. Súmate es presentarà a Tordera en un acte obert a tota la ciutadania que comptarà amb el portaveu de Súmate en el Maresme, Isaac Navarrete, un mestre nascut a Múrcia, Juan Marín i Ana Hinojosa, empresària.

El Portaveu al Maresme de Súmate, Isaac Navarrete, ha explicat a Ràdio Tordera que l’objectiu de les presentacions que estan duent a terme a diversos municipis catalans és fer arribar el missatge de l’associació, que busca a través de testimonis i arguments fomentar la participació a la consulta sobiranista i promoure el vot a favor de la independència entre la ciutadania que se sent espanyola i catalana.

sumate 1

En aquest sentit, Navarrete ha insistit que sentir-se espanyol no vol dir ser nacionalista espanyol. És per això que la plataforma promou la idea que la independència no és incompatible amb sentir-se tant català com a espanyol.

sumate 2

Navarrete convida a tota la ciutadania de Tordera a assistir a l’acte.

sumate 3

La presentació a Tordera tindrà lloc avui a dos quarts de 8 de la tarda al local de l’associació de veïns de Sant Andreu. L’acte finalitzarà amb l’actuació del guitarrista torderenc, Edu Vico.

ÚLTIMES NOTÍCIES