IniciNoticiesCulturaL’OBRA “IL·LUSIONS”, DEL TORDERENC ROGER SIMEÓN, S’ESTRENA AQUESTA TARDA A LA SALA...

L’OBRA “IL·LUSIONS”, DEL TORDERENC ROGER SIMEÓN, S’ESTRENA AQUESTA TARDA A LA SALA BECKETT DE BARCELONA.

RogerSimeonLa Sala Beckett de Barcelona acollirà, aquesta tarda, a dos quarts de 7 de la tarda, una lectura dramatitzada de l’obra “Il·lusions”, de l’autor torderenc Roger Simeón. Feia temps que, junt amb el director de l’obra, Jordi Casanoves, valoraven la possibilitat de treballar un text plegats. I finalment serà possible amb “Il·lusions”. Fa un mes que treballen reescrivint i reelaborant la història. Roger Simeón diu que serà una única funció i que, si tot surt bé, hi ha la possibilitat de produir l’obra.

roger simeon 1

Iil·lusionsFranjanterpretada per Pau Roca i Sara Espígul, “Il·lusions” explica la història de dos companys de pis que comparteixen junts un matí, mentre esperen l’arribada en tren d’un amic que va marxar fa uns anys. Així, comparteixen uns instants de pausa i conversa, on exposen les seves il·lusions i frustracions, un reflex dels dubtes i angoixes de tota una generació a qui els ha tocat viure a l’espera que el món millori. Roger Simeón convida tothom a assistir-hi.

roger simeon 2

El passat mes de Maig, Roger Simeón va estrenar a Nova York en castellà l’obra “Els gronxadors”, a través d’un projecte del IATI Theater de la ciutat. En declaracions a Ràdio Tordera, es mostra molt content del resultat i de l’experiència. Escoltem-lo.

roger simeon 3

El torderenc es mostra molt satisfet amb el resultat de les obres i té ganes de seguir treballant.

roger simeon 4

Recordem que la lectura dramatitzada d’ “Il·lusions” és aquest proper divendres, 13 de juny, a dos quarts de 7 de la tarda, a la Sala Beckett de Barcelona.