IniciNoticiesEntitatsEL PROGRAMA “BON DIA MENUTS” DE RÀDIO TORDERA CELEBRA AMB ÈXIT DE...

EL PROGRAMA “BON DIA MENUTS” DE RÀDIO TORDERA CELEBRA AMB ÈXIT DE PARTICIPACIÓ LA FESTA DEL DESÈ ANIVERSARI, QUE VA COMPTAR AMB L’ACTUACIÓ DE “LA TRESCA I LA VERDESCA”.

2014-06-14 19.12.10El programa “Bon dia Menuts” de Ràdio Tordera va celebrar, aquest passat dissabte a la tarda, la festa de cloenda de la temporada i el seu desè aniversari. Tot i el mal temps, que va obligar a traslladar la festa de la Plaça de l’Església a la Pista de l’Amistat, l’equip del programa juntament amb antics locutors, els menuts i els seus familiars van gaudir d’una tarda especial, que va comptar amb la participació del grup d’animació infantil “La Tresca i la Verdesca”. El responsable del programa, l’Alberto Rojo, es mostra molt content del resultat de la festa. Escoltem-lo.

balanc 10 anys bdm 1

Els assistents a la festa del “Bon dia Menuts” van poder gaudir d’un berenar i un sorteig de regals. Alberto Rojo agraeix la participació de la gent i la col·laboració dels comerciants de Tordera.

balanc 10 anys bdm 2

Ara, l’equip del “Bon dia Menuts” ja començarà a treballar en la onzena temporada del programa. Durant aquest estiu, però, en l’horari habitual del programa (de 8 a 9 del matí), podreu escoltar cada dia un recull dels millors moments d’aquests 10 anys en antena.