IniciNoticiesEsportsVILLAREAL, FUNDACIÓ MARCET I ESPANYOL ES PROCLAMEN CAMPIONS DEL MEMORIAL JOSEP BARCELÓ...

VILLAREAL, FUNDACIÓ MARCET I ESPANYOL ES PROCLAMEN CAMPIONS DEL MEMORIAL JOSEP BARCELÓ 2014.

villarealVillareal, Fundació Marcet i Espanyol es van proclamar diumenge guanyadors del 17è Memorial Josep Barceló de Futbol-7, disputat durant tot el cap de setmana a les instal·lacions del camp municipal d’esports. L’acte de cloenda es va dedicar al Centenari del cub, amb una recreació del primer equip que va tenir el CF Tordera. També hi van participar els Castellers de l’Alt Maresme, els quals van oferir un castell i dos pilars envoltats al centre del camp per tots els equips participants al Memorial. I com cada any, no va faltar el record a Josep Barceló.

Enguany, es van poder veure un total de 130 partits al llarg dels dos dies de torneig, en el qual hi han participat 56 equips de 28 clubs diferents. En la categoria Benjamí, el Villareal es va proclamar campió remuntant i guanyant l’Espanyol a la tanda de penals. El tercer classificat va ser el Barça, que va guanyar al Gimnàstic de Manresa en el partit de consolació.

En la categoria Aleví de segon any, la Fundació Marcet va guanyar 3-0 al Saragossa a la final, i el Mataró es va endur el tercer lloc després de guanyar als penals al Gimnàstic de Manresa.

Per últim, en la categoria Aleví de primer any, l’Espanyol va guanyar el torneig derrotant el Reial Madrid a la final. El tercer classificat va ser el Villareal, que va guanyar el Mataró en el partit de consolació. Escoltem, en declaracions a Ràdio Tordera, com han viscut el Memorial Barceló alguns dels equips participants a l’edició 2014.

memorial jugadors

El Memorial Josep Barceló s’ha consolidat com un dels tornejos de referència en el món del futbol base d’arreu. Enguany hi han participat equips de prestigi com el Barça, l’Espanyol, el València, el Reial Madrid, l’Atlètic de Madrid, l’Athletic de Bilbao, el Villareal o el Saragossa. A més de la vessant esportiva, però, al torneig s’hi suma també el caràcter social de l’esdeveniment, que compta amb la implicació de 150 voluntaris i reuneix a Tordera més d’un miler de visitants durant tot el cap de setmana. Escoltem les opinions que vam poder recollir d’alguns dels acompanyants dels equips que participaven al Memorial.

140608_007

La cloenda de diumenge va comptar amb la presència de l’Alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia; la regidora d’esports Sílvia Català; els representants de la selecció catalana de futbol Elvira Solà i Manel Sánchez; la família de Josep Barceló i la junta directiva del Club Futbol Tordera, encapçalada per el president Quim Barceló.

L’organització del Memorial començarà a treballar, ben aviat, en l’edició 2015 del torneig.

ÚLTIMES NOTÍCIES