IniciNoticiesEntitatsEL CLUB PATÍ TORDERA GUANYA I ES MANTÉ A OK LLIGA

EL CLUB PATÍ TORDERA GUANYA I ES MANTÉ A OK LLIGA

El Tordera va guanyar el seu partit contra l’ICG Software Lleida i va aconseguir la permanència a l’OK Lliga, evitant la darrera plaça de descens que quedava per decidir. Aquesta posició la va ocupar el Lloret, tot i la seva victòria a la pista del Monbus Igualada, i va baixar a la primera estatal. L’enfrontament a distància entre els maresmencs i els selvatans es va decantar a favor del Tordera des de l’inici. El seu gol en el minut 7 va posar les coses molt difícils al Lloret, que en el mateix minut va encaixar un gol. Els torderencs van saber mantenir-se a davant en el marcador malgrat que els lleidatans van disposar de moltes ocasions. A deu minuts del final del partit van aconseguir incrementar l’avantatge amb el 2-0, un gol molt celebrat pels aficionats. Els lloretencs seguien lluitant en el seu partit i a nou minuts del final van empatar (4-4). Els darrers minuts van estar plens de tensió en una i altre pista, ja que el Tordera va veure com el Lleida va reduir la diferència (2-1) al marcar de penal. El Lloret va pitjar l’accelerador en els darrers instants i a 15 segons del final Víctor Crespo va aconseguir el gol de la victòria (5-6). El partit del Tordera encara estava en joc i els locals van saber aguantar la bola i mantenir un triomf mínim que els va donar la permanència. Escoltem l’entrenador del club pati Tordera, Jose Martos.

tordera permanencia 1

Molta alegria entre els jugadors del club pati Tordera. Així ho mostraven en els micròfons de Ràdio Tordera.

tordera permanencia 2

Els Torderencs van respondre a la crida del club i van omplir el parroquial, amb un ambient màgic. D’aquesta manera, el club pati tordera tornarà a disputar la màxima categoria d’ hoquei patins l’ any vinent.