IniciNoticiesCulturaCENTENARS DE VEÏNS DE TORDERA I RODALIES PARTICIPEN A L’APLEC DE L’EROLA...

CENTENARS DE VEÏNS DE TORDERA I RODALIES PARTICIPEN A L’APLEC DE L’EROLA A HORTSAVINYÀ.

erolaAquest passat diumenge va celebrar-se un nou aplec de l’Erola, organitzat per l’Agrupament Escolta i Guia Montpalau de Pineda. Centenars de veïns de Tordera i rodalies van participar de les diferents activitats preparades a l’entorn de l’ermita d’Hortsavinyà, la qual cosa va fer que l’aplec fos encara més festiu.

Enguany, la missa ha estat presidida per primer cop pel rector de la Parròquia de Pineda, Mossèn Josep Casellas, que ha assumit la Parròquia de Sant Llop. Tampoc van faltar els Goigs a l’Erola, punt neuràlgic de la festa, ja que són el pretext de celebrar un aplec de muntanya únic al Montnegre.

Entre les diferents activitats, destaquen el ball de gegants, les sardanes, el concert de música renaixentista a càrrec del Conservatori de Música de Girona, tallers pels més petits, balls populars i tradicionals i visites guiades a llocs emblemàtics del paratge. Durant tot el dia hi va haver una fira de productes artesans i, com a novetat, es va presentar la primera cervesa elaborada al Montnegre, la cervesa “Rots”. A més, el Trobador de Rovellons va oferir l’espectacle “L’Auca de la matança del porc”, el quan va fer riure molt a la gent.

Aquest és el tercer any que l’Agrupament Escolta i Guia Montpalau organitza l’aplec de l’Erola, el qual compta amb el suport de la Parròquia de Sant Llop d’Hortsavinyà, l’Ajuntament de Tordera, la Diputació de Barcelona, veïns i l’escola, a més de diversos estaments, entitats i particulars.

ÚLTIMES NOTÍCIES