IniciNoticiesComerçPROP DE 400 PERSONES PARTICIPEN AL SOPAR POPULAR DE CELEBRACIÓ DELS 25...

PROP DE 400 PERSONES PARTICIPEN AL SOPAR POPULAR DE CELEBRACIÓ DELS 25 ANYS DE L’ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS DE TORDERA CENTRE.

Sopar comerciantsÈxit de participació a la jornada de celebració dels 25 anys de l’Associació de Comerciants de Tordera Centre. Prop de 400 persones van assistir, dissabte al vespre, al sopar popular i ball organitzat per l’entitat, la qual va preparar un àpat íntegrament amb productes locals. No hi van faltar les tradicionals mongetes del ganxet, de les quals se’n van servir prop de 50 quilos. El president dels comerciants de Tordera Centre, Josep Borrell, es mostra molt content de com va anar i de la participació de la gent.

140601_002

El sopar va comptar amb l’assistència del President de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve. En declaracions en aquesta emissora, Esteve felicitava els comerciants de Tordera Centre i destacava la importància del comerç de proximitat.

balanc sopar 25 anys esteve 1

Salvador Esteve diu que l’economia va pel bon camí, després dels anys més difícils de la crisi econòmica.

balanc sopar 25 anys esteve 2

L’Alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, destacava la bona feina dels comerciants del centre i la qualitat dels productes locals.

balanc sopar 25 anys alcalde

Pel últim, alguns dels empresaris que formen part dels Comerciants de Tordera Centre es mostraven satisfets per com havia anat la festa i destacaven la tasca del comerç local i de proximitat.

balanc sopar 25 anys comerciants

A més del sopar de germanor, els Comerciants de Tordera Centre també van oferir jocs inflables gratuïts per als més petits al llarg de tot dissabte, a la Plaça de l’Església. I a la tarda, les aules de formació artística del Teatre Clavé van oferir una mostra dels seus treballs al carrer.

Ara, l’Associació preveu altres iniciatives i campanyes de cara als pròxims mesos.

ÚLTIMES NOTÍCIES