IniciNoticiesEntitatsGRAN ÈXIT DE PÚBLIC A LA PRESENTACIÓ DEL DOCUMENTAL DELS 100 ANYS...

GRAN ÈXIT DE PÚBLIC A LA PRESENTACIÓ DEL DOCUMENTAL DELS 100 ANYS D’HISTÒRIA DEL CLUB FUTBOL TORDERA.

dvdfutbolDesprés d’un any i mig de feina, aquesta passada setmana ha vist la llum el documental dels 100 anys d’història del Club Futbol Tordera. El Teatre Clavé es va omplir de públic tant a la pre-estrena de dijous (on hi van assistir, sobretot, jugadors, exjugadors i gent vinculada al club) com a l’estrena d’ahir a la tarda.

El resultat final és un vídeo de 60 minuts de durada, on s’hi recullen testimonis clau d’aquest cent anys, durant els quals el club ha passat per una guerra i una dictadura. Tampoc hi falta el Memorial Josep Barceló i moltes altres imatges que han marcat algun moment d’aquests cent anys d’història. Escoltem els comentaris d’alguns dels assistents a la presentació, un cop vist el documental.

dvd futbol opinions public

El documental dels 100 anys d’història del Club Futbol Tordera està dirigit per en Santi Barrera i en Quim Forts. Barrera, en declaracions a Ràdio Tordera després de la projecció, es mostrava emocionat amb el resultat final, després de moltes hores de feina. Escoltem-lo.

dvd futbol santi barrera

L’expresident del club, Toni Caparrós, assegurava haver gaudit molt amb el documental i es mostrava convençut de l’èxit.

dvd futbol toni caparros

Al final de l’estrena, qui tampoc podia amagar l’emoció era l’actual president del CF Tordera, en Quim Barceló. Als micròfons de Ràdio Tordera, explicava que estava impressionat amb el resultat final.

dvd futbol quim barcelo

Tothom qui vulgui pot adquirir una còpia del DVD del centenari al preu de 12 euros.

D’altra banda, el diumenge, 22 de juny, el castell medieval de Tordera serà l’escenari del dinar del centenari. Per més informació i inscripcions cal trucar al telèfon 93 764 10 53.

Per últim, recordar que aquest proper cap de setmana del 7 i 8 de juny, se celebrarà una nova edició del Memorial Josep Barceló, amb la participació d’equips com el Barça, l’Espanyol, el Reial Madrid, l’Atlètic de Madrid, el València, l’Ath. Club de Bilbao, el Villareal o el Saragossa.