IniciNoticiesRegidoriesCOMENÇA EL PROCÉS DE COL·LOCACIÓ DE DESFIBRIL·LADORS EN EQUIPAMENTS PÚBLICS DE TORDERA.

COMENÇA EL PROCÉS DE COL·LOCACIÓ DE DESFIBRIL·LADORS EN EQUIPAMENTS PÚBLICS DE TORDERA.

IMGP7446L’ajuntament de Tordera ha començat aquesta setmana el procés de col·locació de desfibril·ladors en diversos equipaments públics de Tordera. En concret s’instal·laran en els dos poliesportius, el camp de futbol, a l’esplai de gent gran i un cotxe de la policia local. El passat mes de juny, es van comprar aquest aparells amb l’objectiu de poder intervenir ràpidament una persona en cas que aquesta pateixi una aturada cardíaca. Per una correcta utilització dels desfibril·ladors, s’han realitzat curset formatius a una cinquantena de persones. Ho explica la regidora de seguretat, Silvia Català.

desfibril·ladors 1

Les parades cardíaques no avisen i tothom en pot patir una en qualsevol moment, i més si s’està fent una activitat física. Per aquest motiu, Silvia Català destaca l’importància de tenir aparells d’aquestes característiques.

desfibril·ladors 2

Els aparells estan connectats al Sistema d’emergències Mèdiques (SEM), de manera que quan algú procedeix a usar-los, el SEM rep una alerta i immediatament pot enviar atenció mèdica al lloc dels fets.