IniciNoticiesRegidoriesLA REGIDORIA DE JOVENTUT PREPARA UNA NOVA EDICIÓ DEL PARC INFANTIL DE...

LA REGIDORIA DE JOVENTUT PREPARA UNA NOVA EDICIÓ DEL PARC INFANTIL DE NADAL “TAMPATANTAM”.

Foto: CiU Tordera

Un any més, la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Tordera organitza, durant aquestes festes de Nadal, el parc infantil “Tampatantam”. La principal novetat d’enguany és que, enlloc d’establir-se al Pavelló de la Plaça de la Concòrdia, estarà situat al Pavelló Poliesportiu Municipal de l’Avinguda Països Catalans, els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre. Aquest parc infantil de Nadal pretén ser un punt de trobada entre els més petits, on puguin passar bones estones amb els amics durant aquests dies de vacances escolars. La Regidora de Joventut, Eliana Romera, explica les diferents activitats que hi haurà al “Tampatantam”.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/12/tampatantam-1.mp3|titles=tampatantam 1]

El “Tampatantam” s’organitza davant la demanda de molts pares i mares, per tal que els més petits de casa tinguin un lloc on passar bones estones aquestes festes de Nadal.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/12/tampatantam-2.mp3|titles=tampatantam 2]

Al parc infantil de Nadal s’hi poden trobar inflables gegants, tallers de dibuix i pintura i altres jocs per els més petits, a més de consoles per els més grans. L’horari serà d’11 del matí a 2 del migdia i de les 5 de la tarda a les 8 del vespre. Recordem que, com a novetat d’aquest any, el “Tampatantam” estarà situat al Pavelló Poliesportiu Municipal, i no al Pavelló de la Plaça de la Concòrdia, on havia estat aquests anys anteriors.

ÚLTIMES NOTÍCIES