IniciNoticiesCulturaLA TORDERENCA VERO MONTERO OBTÉ LA SEGONA POSICIÓ EN ELS PREMI DE...

LA TORDERENCA VERO MONTERO OBTÉ LA SEGONA POSICIÓ EN ELS PREMI DE VERSIONS TEEN STAR.

La igualadina Ariadna Bonet va guanyar, dissabte passat, el primer premi de versions Teen Star, promogut per Música Global i Adolescents.cat, per la seva interpretació de Cigarretes de Russian Red. Ara, signarà un contracte artístic amb Música Global per enregistrar dos senzills, un videoclip i una sessió fotogràfica professional. En segona posició, va quedar-hi la torderenca Vero Montero i, en tercera, les berguedanes Queralt i Ivette. Gent vinguda de molts raconets de Catalunya volia donar suport als 12 finalistes de Teen Star, en l’ actuació a la sala la Mirona de Salt.

La torderenca Vero Montero, va versionar Rolling In The Deep d’ Adele . Escoltem un fragment de l’interpretació de la jove torderenca del tema Hurt de Cristina Aguilera.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/12/vero-montero.mp3|titles=vero montero]

L’organització va decidir que la segona classificada, la torderenca Vero Montero , gravi també un tema inèdit. A més, tots els finalistes enregistraran una cançó col·lectiva que parlarà del somni adolescent. Tant el jurat com els organitzadors van destacar que els nivells de les finalistes havia estat altíssim. Els organitzadors  superats per l’èxit i les expectatives, ja han deixat clar  que hi haurà una segona edició.