IniciNoticiesComerçLA FIRA MERCAT DEL RAM TANCA AMB ÈXIT DE VISITANTS I EXPOSITORS.

LA FIRA MERCAT DEL RAM TANCA AMB ÈXIT DE VISITANTS I EXPOSITORS.

El conseller d’agricultura, ramaderia, pesca, alimentació i medi natural, Josep M. Pelegrí va inaugurar divendres la 34ena edició de la Fira Mercat del Ram. Durant la jornada inaugural, el conseller va destacar el paper de la fira torderenca en la promoció i divulgació de la agricultura i la ramaderia.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/04/josep-maria-pelegri.mp3|titles=josep maria pelegri]

La fira, que arribava enguany a les 34ena edició al parc prudenci bertrana, va comptar amb la representació de sectors com la indústria, els serveis, l’automoció, l’artesania, l’agricultura o la ramaderia i els darrers anys, atenent les necessitats d’una societat cada dia més canviant, estava oberta a nous mercats com ara, el medi ambient o les noves tecnologies. Al llarg del cap de setmana, unes 30.000 persones han visitat la fira de Tordera. El director del certamen, Bernat Costas es mostrava satisfet amb el funcionament de la fira.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/04/balanç-bernat-fira-1.mp3|titles=balanç bernat fira 1]

Bernat Costas ha viscut la seva darrera fira com a director i màxim responsable. En aquest sentit, destacava la feina feta al llarg d’ aquest 4 anys al capdavant del certamen.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/04/balanç-bernat-fira-2.mp3|titles=balanç bernat fira 2]

Aquest any, la fira del ram va incloure novament la mostra d’associacionisme, on cadascuna de les entitats podia divulgar i promocionar la seva funció i els seus objectius. El regidor de participació ciutadana, Josep Llorens parlava de les bones sensacions de les entitats, després del cap de setmana de fira.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/04/balanç-josep-fira.mp3|titles=balanç josep fira]

En aquesta mostra es van entregar els premis als millors estands. Es va premiar a l’estand de Pere Cot a la millor decoració, el Rusc per el foment dels valors civico-socials, i al cercle astronòmic Castor per la seva dinamització. El comitè organitzador de la fira mercat del ram, començarà a treballar avui mateix per la edició del certamen de 2012.

ÚLTIMES NOTÍCIES