IniciNoticiesCulturaMÉS DE 50 ARTISTES PARTICIPEN EN EL CONCURS DE PINTURA RÀPIDA MANEL...

MÉS DE 50 ARTISTES PARTICIPEN EN EL CONCURS DE PINTURA RÀPIDA MANEL SOLER I BRIANXA. LES OBRES ESTARAN EXPOSADES A LA BIBLIOTECA FINS AL 30 D’ABRIL.

Dissabte passat es va celebrar a Tordera el concurs de pintura ràpida amb una participació de 50 artistes. Enguany el concurs s’emmarcava dins els actes de la fira mercat del ram. El concurs aplegava dues convocatòries. D’una banda el III premi de pintura escola Brianxa, obert a tothom, i per una altra el setè premi Manel Soler, reservat a artistes locals. El nivell de les obres presentades a concurs va ser molt elevat. El regidor de cultura, Josep Llorens valorava molt positivament el concurs.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/04/balanç-concurs-pintura-1.mp3|titles=balanç concurs pintura 1]

El III PREMI DE PINTURA ESCOLA BRIANXA

Premi d’honor Escola Brianxa, dotat amb 600 euros va ser per l’artista Jordi Pons, el Premi Ajuntament de Tordera, dotat amb 400 euros va ser per Antoni Mariscal, El Premi Maria Rosa Matas (Can Tol) dotat amb 300 euros va ser per l’artista Jordi Torrent, el Premi Rodríguez Cara, arquitectes, dotat amb 250 euros va ser per l’artista Joan Coch i per últim el Premi Fira del Ram, dotat amb 250 euros va recaure en Antonio Darias.

D’altra banda, el VIIè PREMI MANEL SOLER

Categoria adults

Primer premi, dotat amb 300 euros i trofeu, per l’artista Encarna Parrado
Segon premi, dotat amb 200 euros i trofeu, per l’artista Carme Ruscalleda

Categoria juvenil

  • De 15 a 17 anys

Primer premi, dotat amb 70 euros i trofeu, per l’artista David Ruscalleda
Segon premi, dotat amb 60 euros i trofeu, per l’artista Judit Perez

  • De  11 a 14 anys

Primer premi, dotat amb 60 euros i trofeu per l’artista Albert Egea
segon premi, dotat amb 50 euros i trofeu per l’artista Mar Contreras

Categoria infantil

  • De 7 a 10 anys

Primer premi, dotat amb 50 euros i trofeu, per l’artista Pol Colomer
Segon premi, dotat amb 40 euros i trofeu, per l’artista Candela Baca

  • De 3 a 6 anys

Primer premi, dotat amb 40 euros i trofeu per l’artista Mariona Sanzg
Segon premi, dotat amb 30 euros i trofeu per l’artista Biel Massó.

Durant l’acte d’entrega de premis del concurs de pintura, es va inaugurar l’exposició de les obres premiades i participants al concurs que es podrà visitar fins al 30 d’abril a la Biblioteca. Escoltem el regidor, Josep Llorens.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/04/balanç-concurs-pintura-2.mp3|titles=balanç concurs pintura 2]

Aquest era el primer any que el concurs formava part dels actes de la fira mercat del Ram. En aquest sentit, els organitzadors no descarten repetir l’experiència l’any vinent.