IniciNoticiesCulturaL’ASSOCIACIÓ FOTO CLUB TORDERA ORGANITZA EL PRIMER CONCURS FOTOGRÀFIC FIRA DEL MERCAT...

L’ASSOCIACIÓ FOTO CLUB TORDERA ORGANITZA EL PRIMER CONCURS FOTOGRÀFIC FIRA DEL MERCAT DEL RAM. LES FOTOS ES PODEN ENVIAR FINS AL 30 D’ABRIL.

L’Associació Foto Club Tordera, amb el suport de l’Ajuntament de Tordera, han aprofitat la fira mercat del ram per convocar el 1r Concurs Fotogràfic. Les fotos havien de ser preses en el recinte del Parc Prudenci Bertrana o els voltants del esmentat parc amb motius que haguessin estat instal·lats per la Fira.

Totes les fotos hauran ser trameses via e-mail abans del dia 30 d’abril d’enguany, a la següent adreça electrònica: joanmartin@telefonica.net Totes aquelles persones que vulguin participar en el concurs, podran enviar un màxim de dues fotos en format electrònic *.JPG.

La setmana del 2 al 8 de maig, un jurat format per tres persones de reconeguda solvència dintre del món de la fotografia, emetrà el seu veredicte, i comunicat per e-mail a tots els participants. El dia de l’entrega dels premis, els guanyadors hauran de portar les seves fotos degudament emmarcades sota suport de paper fotogràfic a fi i afecte de poder ser exposades. Els premis seran els següent primer premi 250 euros i trofeu, segon 150 euros i trofeu i tercer 100 euros i trofeu.