IniciNoticiesComerçEL CONSELLER D’AGRICULTURA, RAMADERIA, PESCA, ALIMENTACIÓ I MEDI NATURAL, JOSEP MARIA PELEGRÍ...

EL CONSELLER D’AGRICULTURA, RAMADERIA, PESCA, ALIMENTACIÓ I MEDI NATURAL, JOSEP MARIA PELEGRÍ INAUGURARÀ AVUI LA 34ena FIRA MERCAT DEL RAM DE TORDERA.

Tordera inaugurarà aquest tarda, la 34ª edició de la Fira Mercat del Ram, que com cada any es celebrarà durant tot el cap de setmana al Parc Prudenci Bertrana. Tot i la conjuntura econòmica, la Fira Mercat del Ram es consolida en temps de crisi com l’aparador per a les petites i mitjanes empreses que aprofiten el certamen per promocionar i ampliar les seves oportunitats de mercat a través de la publicitat i l’organització de mostres i tallers per als visitants. Aquest fet, a més, permet garantir la qualitat de l’exposició i de l’oferta lúdica en un certamen que un any més s’organitza sota els criteris d’austeritat i contenció econòmica. El director de la Fira, Bernat Costas ens parla sobre el certamen d’enguany.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/04/bernat-fira1.mp3|titles=bernat fira]

La Fira Mercat del Ram  comptarà amb més d’un centenar d’expositors vinguts de tots els sectors de mercat. Com els últims anys, el recinte firal també acollirà un espai per a l’artesania i per la Mostra d’associacionisme Local, on les entitats de Tordera donen a conèixer la seva tasca a través dels seus estands i amb l’organització dels actes diversos. El regidor de participació ciutadana, Josep Llorens destaca el paper de les entitats i la possibilitat de la fira per donar a conèixer la seva tasca.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/04/josep-mostra-associacionisme.mp3|titles=josep mostra associacionisme]

La inauguració del certamen d’enguany serà a càrrec del conseller d’agricultura,ramaderia, pesca, alimentació i medi natural, Josep M. Pelegrí, a partir de dos quarts de 6 de la tarda. A les 6 hi haurà un taller de maquillatge i conta contes a l’estand de l’associació Obrim Pas.

A dos quarts de 8 de la tarda començarà la mostra d’ activitats del Casal de Joves, a la Carpa. Actuaran Edu Vico i els seus alumnes, Taller de “Cajon” Flamenc; i les actuacions musicals de Amused i Here Again. La directora del casal, Carme Lopez ens parla sobre la participació del casal a la fira.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/04/fira-casal-joves.mp3|titles=fira casal joves]

L’horari d’obertura de la Fira Mercat del Ram serà divendres de 17.30 h a 21 h i el cap de setmana  de 10h a 21h. Com cada any, l’accés a la Fira serà gratuït L’actualitat d’aquesta edició de la Fira Mercat del Ram podeu consultar el web www.tordera.cat, el bloc de la Fira i també es pot seguir a través de les xarxes socials twitter i facebook.

ÚLTIMES NOTÍCIES