IniciNoticiesComerçLA FIRA MERCAT DEL RAM OBRE AQUEST DISSABTE AMB ACTIVITATS PROMOGUDES PER...

LA FIRA MERCAT DEL RAM OBRE AQUEST DISSABTE AMB ACTIVITATS PROMOGUDES PER ENTITATS I EMPRESES.

El conseller d’agricultura,ramaderia, pesca, alimentació i medi natural, Josep M. Pelegrí va inaugurar ahir la 34ena Fira Mercat del Ram de Tordera. Avui dissabte, la fira obre les seves portes a les 10 del matí. Durant tot el dia hi hauran exposició de motos clàssiques, a càrrec del Motoclub 7 i mig, demostracions de treballs d’artesania, jocs de petanca, una gimcana del medi ambient a càrrec de la creu roja de l’alt Maresme, observació solar a càrrec del cercle astronòmic Tordera, Passejades a cavall o tallers de neules fetes a mà i demostració de Power Sharp, a càrrec de Taller Agrícola Tordera.

A les 10 del matí començaran els tallers de reciclatge i dibuix, a càrrec de l’associació Obrim Pas. A dos quarts de 11 segellat de teles per les categories infantils del concurs de pintura ràpida. A les 11 del mati començarà una de les activitats més espectaculars en motiu de la fira. El club pati Tordera organitza una patinada popular. Des del Pavelló d’hoquei i fins el Parc de Prudenci Bertrana, es farà una passejada amb patins per un seguit de carrers del poble. La membre del club, Carme Vilà ens explica el recorregut.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/04/patinada-popular.mp3|titles=patinada popular]

Les inscripcions es poden fer fins a mitja hora abans de la sortida. A les 11 exhibició de salt a càrrec dels alumnes de la yeguada La Finca. Simultàniament, a la carpa, l’hora del conte a càrrec de la companyia d’espectacles infantils Magarrufa. La directora de la biblioteca, Silvia Anfronts ens parla sobre aquesta activitat.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/04/hora-conte-fira.mp3|titles=hora conte fira]

També a les 11 començarà un taller d’elaboració de pa, a l’estand de Pan Sano, pan artesano. A dos quarts de 12 Xocolatada pels participants a la patinada popular, a l’estand del club pati Tordera. A dos quarts de 1 tindrà lloc l’exhibició de Country, a càrrec de Line Dance sense fronteres, a la carpa. Escoltem la membre del grup Vanesa Garcia.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/04/country_fira-del-ram.mp3|titles=country_fira del ram]

A la tarda, les activitats començaran a les 4 amb sessions gratuïtes de fotodepilació, lipocavitació i fotorejuveniment, a l’estand de Salón de Vanguardia. Mitjà hora més tard, nova exhibició de salt de cavalls.

A les 5 tallers de maquillatge facial, conta-contes i jocs de taula, a l’estand de l’associació Obrim Pas. A la mateixa hora marterclass de power-pump i exhibició de ball a càrrec del CEM de Tordera. A les 6 de la tarda, demostració de tècniques de bonsais, a càrrec de l’associació Bonsai Masia Can Florenci, A la mateixa hora Taller de Xocolata, a càrrec de la pastisseria Rodellas i Finalment a les 7 Espectacle Això fa por, a càrrec de l’associació cultural i recreativa Pere Cot. La fira tancarà a les 9 del vespre.

ÚLTIMES NOTÍCIES